Kurumsal Bilgiler

HAKKIMIZDA
2014 Yılında medikal Ortopedi sektörüne faaliyete başlayan İnaya Medikal Ortopedi siz değerli müşterilerimizin sayesinde uzun vadeli ticari dostluğumuzla geleceğe ulaşmayı hedefliyoruz.

Ortopedik ürünlerin satışında “önceliğimiz kalite sonra müşteri memnuniyeti” ilkesinden ödün vermeksizin bugünün teknolojisini ve uluslararası standartları müşterilerine sunmaya devam ediyor. Ve
sizlerden bize yansıyan güven ile kontrollü ürün satışı, geniş ürün yelpazesi, üstün kalite anlayışı ile farklılaşma ve sürekli gelişmeyi hizmet olarak sunuyoruz.

İnaya Medikal, satışını yapmış olduğu ürünlerde müşterilerine en üst kaliteyi sunmak amacı ile ISO 13485 VE ISO 9001 kalite standartları altında hizmet vermektedir.

MİSYONUMUZ
Yeniliklere açık bir şirket olarak, sizler için kendimizi her geçen gün yenilemek, müşteri taleplerini taahhüt edildiği şekilde ve zamanında karşılamak, sunduğumuz yapıcı çözümler ile mutlak müşteri memnuniyeti sağlamak.

VİZYONUMUZ
Sağlık ürünleri sunan bir kuruluş olarak, önde gelen lider marka olma yolunda ilerlemek. Hastanelerimizin bulunduğu yerlerde tercih edilme oranlarını en üst düzeye çıkarmak.

Sağlığın önemini bilen ve sağlık ürünün yaptığının farkında olan bir firma olarak siz değerli muüşterilerimizin yaşamdaki destekçiniz olacağız.